Opening Kermis Maarheeze zaterdag 15 juli Kermisschieten Gilde St Joris – St Barbara dinsdag 18 juli 2023

Na een zeer goed verlopen en geslaagde 79e Kringgildedag te Eersel voor ons Gilde, staat het volgende evenement weer voor de deur.

Opening Kermis Maarheeze zaterdag 15 juli

 Kermisschieten Gilde St Joris – St Barbara dinsdag 18 juli 2023


We kunnen als Gilde de draad weer oppakken en gaan 15juli de kermis in Maarheeze openen om 19.00 uur, daarna kan de jeugd zich weer enige dagen volop uitleven aan alle attracties die aanwezig zijn op het mooi ingerichte kermisplein. Ook voor de ouderen is er volop vertier en goede horeca aangelegenheden in de directe omgeving.

 

Kermisschieten Gilde St Joris – St Barbara

En dinsdag 18 juli is het weer Kermisschieten, wie wordt de nieuwe Kermiskoning(in) 2023, aanvang 13.30 uur, ingang Kalberg.

Er zijn diverse mooie prijzen te winnen en ook voor de kinderen is er volop vertier op ons feestelijk ingericht gildeterrein met voldoende schaduwplekken.

Iedereen is vanaf 18 jaar van harte welkom mee te schieten om de felbegeerde wisselbokaal in ontvangst te mogen nemen, een geldig ID is voor de schutters verplicht.

We hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen dinsdag 18 juli op ons gildeterrein om er samen een onvergetelijke, spannende en gezellige kermismiddag van te maken.

Wie wordt de Kermiskonig(in) 2023?

Opening Kermis Maarheeze zaterdag 15 juli   Kermisschieten Gilde St Joris – St Barbara dinsdag 18 juli 2023