kermiskoning 2024

De Kermiskoning 2024 van Gilde St Joris – St Barbara is bekend.

 

Bij het opbouwen van het gildeterrein ’s morgens zag het er naar uit dat het een regenachtige dag zou worden, maar dat is gelukkig op een bui na meegevallen en we hadden verder prachtig weer, het gildeterrein was feestelijk ingericht.

Na een sportieve wedstrijd onder een groot aantal schutters, is na een spannende competitie Harry Emmers Kermiskoning 2024 geworden van ons Gilde St. Joris – St. Barbara te Maarheeze.

Er was door de nieuwe kermiscommissie gekozen voor een andere opzet, die heel goed bevallen is.

 

De 69 schutters maakten er een spannende middag van, met tussendoor voor verschillende prijzen te strijden en dat maakte de competitie nog spannender. Na uren van spanning en onderlinge competitie viel dan uiteindelijk na 219 schoten het laatste stuk van de vogel naar beneden en was er een nieuwe kermiskoning 2024. De prijzen voor dit evenement zijn door de regionale en lokale middenstand geschonken, daarvoor dank.

 

Het was een zeer geslaagd en gezellig evenement, ook de regenbui kon de pret niet drukken en na een korte pauze werd de competitie weer gestart.

Men kon volop genieten van de geweldige sfeer en er waren lekkere gerechten van de frietwagen, gezellige muziek en heerlijke gekoelde drankjes.

Hoofdman Jac Beerten bedankte de nieuwe commissie die dit   evenement volgens een nieuw concept heeft georganiseerd.

De commissie bestaat uit; Anja Kilian, Stephan Maas, Twan en Ruud Meulendijk.

Ook werden alle vrijwilligers bedankt; voor het klaarmaken van het feestterrein en ook alle vrijwilligers die hand- en spandiensten verricht hebben en natuurlijk ook voor allen die zorgden voor de lekkere hapjes en drankjes.

 

De nieuwe Kermiskoning Harry Emmers kreeg de wisselbokaal onder luid applaus uitgereikt door Gerard Reiling en hij mag er een jaar lang van genieten.

 

Op de foto:

Kermiskoning 2024 Harry Emmers met bokaal

en Gerard Reiling

                                         

                                                                                                                                                           A.H.07.24

 

kermiskoning 2024
kermiskoning 2024