Het Gilde St. Joris – St. Barbara te Maarheeze, verwelkomt nu ook Vrouwen en Jeugd als lid.

 Op 15 november 2022, tijdens de najaarsvergadering van het Gilde St. Joris – St. Barbara, zijn de laatste plooien gladgestreken voor het lidmaatschap, voor vrouwen en ook voor jeugd onder de 16 jaar.

Trudy Scheepers, de echtgenote van Koning Jan Scheepers, heeft zich toen als eerste vrouwelijk lid bij ons Gilde ingeschreven, Trudy van harte welkom bij het Gilde. Zie foto.

We hopen dat er nog vele aanmeldingen zullen volgen zodat we dan met een grote groep vrouwen en jeugdigen ons Gilde een nog mooiere uitstraling zullen geven als we ons presenteren bij officiële bijeenkomsten.

De mogelijkheden binnen het Gilde zijn zeer gevarieerd, van tamboer, bazuinblazen, vendelzwaaien, schieten, standaardruiter, lid van bestuur en legio andere mogelijkheden, naast natuurlijk de wekelijkse sociale gezellige bijeenkomsten op dinsdagavond en vrijdagmiddag.

Kom gerust eens kijken op een dinsdagavond in ons Gildegebouw de Schutse, ingang Kalberg achter het spoor rechts, hier wordt dan door zeer bekwame instructeurs in de meeste disciplines instructie gegeven, je mag dan vrijblijvend proberen welke activiteit het beste bij je past.

Je kan een jaar lang als aspirant lid meedoen om te ervaren of het lid zijn van ons Gilde iets voor jou is.

Het Gilde St. Joris – St. Barbara te Maarheeze, verwelkomt nu ook Vrouwen en Jeugd als lid.