De Kermiskoningin 2023 van Gilde St Joris – St Barbara

Na een sportieve wedstrijd met een groot aantal schutters, is na een spannende competitie Hilde Kiggen Kermiskoningin 2023 geworden van ons Gilde St. Joris – St. Barbara te Maarheeze.

Op dinsdag 18 juli werd er rond 14.00 uur gestart met het inschrijven, 70 schutters namen deel aan deze wedstrijd.

Na uren van spanning onderlinge competitie en samen al diverse prijzen verdeeld te hebben, viel dan uiteindelijk na 136 schoten het laatste stuk van de vogel naar beneden en was er een nieuwe kermiskoningin 2023, Hilde Kiggen.                                                                                 

Hoofdman Jac Beerten bedankte de kermisschiet -commissie die al 35 jaar dit prachtige evenement hebben georganiseerd en er nu mee gaan stoppen, Toon Liplijn, Harry Maas en Peter van der Linden, komen we op terug.

Na deze dankwoorden keerde iedereen na uren van strijd en competitie, dan ook opgetogen naar het gezellige café ons Lieske, daar werd de prijs uitgereikt en werd er nog lang nagepraat over dit zeer goed bezocht en geslaagd evenement.

De nieuwe Kermiskoningin Hilde Kiggen kreeg van scheidende voorzitter kermiskoningschieten Toon Liplijn de wisselbokaal onder luid applaus uitgereikt en ze mag er een jaar lang van genieten.

Allen die op welke wijze dan ook hebben meegewerkt om alle evenementen te doen slagen, bedankt voor jullie inzet.

Op de foto Kermiskoningin 2023 Hilde Kiggen

De Kermiskoningin 2023 van Gilde St Joris – St Barbara
De Kermiskoningin 2023 van Gilde St Joris – St Barbara