MIDDELEEUWS FEEST 2024

 

Boeuf Bourguignon

Zaterdag 17 augustus:
Op zaterdag 17 augustus 2024 starten we met een uniek Bourgondisch eetfestijn waarbij u wordt teruggevoerd naar de tijd van de ridders en waar u kunt genieten van een overvloed aan heerlijke spijzen die met zorg op open vuur bereid worden en waarbij u alle heerlijke gerechten (zoals gebruikelijk in die tijd) met de hand kunt eten. Dit festijn wordt opgeluisterd door een schare van middeleeuws vermaak en theateracts. Denk aan minstrelen, vuurspuwer en middeleeuwse verhalen en legendes die uitgebeeld worden. Dit alles is tussen 18:00 uur en 21:00 uur (poort open vanaf 17:00 uur).

Na afloop is er een afterparty (tot 01:00 uur) met vrije entree waarbij iedereen mag aanschuiven om te genieten van de sfeer van de Middeleeuwen.

De kosten voor dit eetfestijn zijn € 35,- p.p. exclusief dranken.

Direct kaarten bestellen, klik hier!


 

Verkooppunten

Kaarten voor het Middeleeuws feest zijn ook te verkrijgen bij:
 

  • Café Ons Lieske in Maarheeze

  • Boekhandel Sprankenis in Maarheeze

 

 Middeleeuws kinderfeest


Zondag 18 augustus:
Reis terug naar de middeleeuwen. Van 11:00 - 17:00 uur is onze familiedag met middeleeuws kinderfeest, met steekspellen met ridders te paard, ontdek oude ambachten en spelen. Entree €10,- inclusief 1 consumptie.
De kinderen kunnen terplekkenb een spellenkaart kopen voor alle opgestelde spellen, kosten per spellenkaart € 3,-

Entree voor kinderen tot 12 jaar GRATIS.

Direct kaarten bestellen, klik hier!

 

 Kleurplaat

Download en print de onderstaande kleurplaat en lever deze op zondag 18 augustus voor 13:00 uur in en maak kans op leuke prijzen!

Prijsuitreiking is om 15:00 uur.